At være selvstændig

Shooting med Natasha

Gruppebillede

Efter jeg er blevet selvstændig, er det gået op for mig, hvor mange dygtige og kreative mennesker der er i denne verden. Nogle af dem, prøver lige som jeg, at gøre det til deres levevej, fx fotografen, Natasha Lloyd.

Jeg blev kontaktet af Natasha, fordi hun havde set min webshop og hun ønskede at gøre sin portofolio mappe bredere. Hun roste min webshop, MEN gjorde mig opmærksom på en væsentlig faktor – nemlig at jeg sælger børneting, men slet ingen børn har på billederne.

Efter et par møder med planlægning af produkter, settings og finde modeller, så oprandt dagen endelig. Vi havde fået fat i 3 dejlige børn, som glædeligt poserede på naturligste vist foran kameraet. Billederne skal bruges til OHØJs webshop, som snart får nye produkter. Jeg har endnu ikke set resultatet i redigeret version, men jeg har en supergod følelse med det.

Denne dag, opdagede jeg også, hvor fantastisk det er at samarbejde med nogen. Hun var der selvfølgelig med eget firma og jeg med mit, men følelsen af, at nogen ville mit firma noget godt, gav mig virkelig mod på at ville noget mere og større.

Når vi får vores kreative fællesskab op at køre i kælderen, så gad jeg godt finde en kreativ sjæl, som jeg evt kunne spare, samarbejde og måske endda arbejde sammen med.

Her er lidt “behind the schenes” billeder fra dagen.

Shooting

Sødeste Elvira, som knap kan sidde op, poserer i en gul vest.

Shooting med Natasha

Filippa skal i skole til sommer og det var derfor oplagt for hende at sidde og øve bogstaver fra ABC plakaten.

Shooting med Natasha i haven

Filippa plukker blomster

Shooting med Natasha inden for

Hmm…hvilken ord, har bogstavet X….?!

Jeg kan på alle måder anbefale, Natasha. Hun er tjekket, dygtig og så er hun villig til at smide sig i de vildeste positioner for et godt billede.  http://www.lloydvest.com/.

Tags:

Skriv et svar