DIY

Video: Marmorlys af cement

Da jeg ikke vidste, hvad mit selvstændige virke skulle gå ud på, så brugte jeg 4 ugers overskydende barsel på at gå til keramik. Et fag, jeg håber at vende tilbage til, men imellem tiden, så har jeg opdaget det her materiale, som nærmest bliver en blanding af keramik og cement. Det hedder cera-mix og er fantastisk, da det er så fint i strukturen og meget hurtigtørrende – uden ovn og glasur.

Jeg har leget en del med forskellige teknikker, former og farver. Det bedste resultat er dette, hvor jeg bruger akvarel i cementen. Det skal størkne ordentligt for at farven ikke smitter af.  Det hele kan købes i min favorit kreative webshop, CChobby.

TIP 1: Man kan lave forme selv ved fx at printe disse skabeloner ud og føre det over på en transparent papir. 

TIP 2: Det er en god ide at bruge en beholder med stor flade, så kan man styre marmoreringen bedre, og hvis den har hjørner, så er det nemmere at hælde af. 

Tip 3: 1 kg støbemasse til ca. 4 dl vand.

Du skal bruge: 

  • Ceramix og kan købes her
  • Forme her
  • Akvarel her
  • Lysmanchetter her
  • Gaffel eller piskeris til at røre med
  • Vand

God fornøjelse – det er så sjovt at arbejde med. Det bliver 100 procent ikke min sidste DIY med ceramix:)

 

Tags:

Skriv et svar