DIY

Video: Sy en nem hue – gratis mønster

Mon I har vinterferie i denne uge? Da jeg var lille, var jeg altid hjemme i skolenferierne, fordi min mor er skolelærer. Hun kunne selvfølgelig ikke underholde mig og mine brødre hele tiden, men hun havde lært mig at sy på symaskine. Jeg kunne bruge et utal af timer på syning til tonerne af Michael Jackson på båndoptageren i  mit svampeduppede værelse.  Mine egne elever i skolen har fået strikketøj med hjem, fordi de så gerne ville blive gode til at strikke i ferien. De har lært de basale teknikker i strikning, og uanset om de har mor eller far, der kan strikke, så lærer de videre på youtube derhjemme.

Min egen video nedenfor er virkelig nem at sy, og giver et flot og tilfredsstillende resultat.

Man kan evt finde en gammel t-shirt med strækstof, eller andet stof med elastik.

Mønsteret kan downloades gratis her.

Materialeliste:

  • Stof med elastik
  • Symaskine
  • Tråd
  • Saks

Tags:

Skriv et svar