At være selvstændig

Vores nye erhvervskælder

Kaelderrenovering

Siden jeg er blevet selvstændig, har jeg været på erhvervsboligjagt.  Jeg har gået og sukket langt efter et lokale i vores andelsforening, som har haft samme ejer i 35 år. Og tænk sig – netop som jeg havde opgivet et lokale på Østerbro, så ville skæbnen, at denne mand, ønskede at sælge. Martin og jeg blev hurtig enige om at smide et bud. Det takkede han ja til, så 4 måneder efter aftalen, har vi nu overtaget 140 kvm. Der skal lige smides endda lidt penge og kræfter i på renovering, men så bliver det også godt.

Planen er, at Martin skal have musikrum og jeg skal have krea-værksted. Vi vil meget gerne finde søde folk at dele det med. Jeg glæder mig til at få en arbejdsstation med “kollegaer” og tage en frokostdate med Martin i ny og næ.

Tags:

Skriv et svar